Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Tre nya år med Ida Samuelsson

13 mars 2022 16:30
dam

Ida Samuelsson förlänger sitt kontrakt över säsongen 2024/25. "Ida har verkligen fått alla bitar på plats i sitt spel denna säsong och visat under hela säsongen vilken kapacitet hon besitter", säger huvudtränare Viktor Sheffield.


Under Ida Samuelssons fyra säsonger i FBC Kalmarsund har centern tagit stora kliv i sin utveckling. Under den här säsongen har Samuelsson hittils mäktad med 37 poäng (26+11) på 19 matcher i Allsvenskan Södra.

Huvudtränare Viktor Sheffield är nöjd med förlängningen.

"Att Ida förlänger är otroligt kul och viktigt. Ida har verkligen fått alla bitar på plats i sitt spel denna säsong och visat under hela säsongen vilken kapacitet hon besitter. I Ida har vi en center som defensivt är en viktig kugge och offensivt alltid är ett hot för motståndarna. I vår ambition att etablera oss i SSL har Ida en viktig roll så otroligt kul att förlängningen redan nu är klar.", säger Sheffield.

Sportdirektör Patrik Klockare Bäck ser Samuelsson som en viktig pusselbit för framtiden.

"Ida har utvecklats otroligt mycket under denna säsongen, jag skulle ranka henne som kanske allsvenskans bästa center. Hon har en majestätisk spelstil och har en förmåga att ofta hamna i rätt läge för att komma till avslut för sitt fina skott. Vi är jättenöjda att Ida väljer att förlänga med oss, och är säkra på att hon kommer göra ett stort avtryck i klubben framöver.", säger Klockare Bäck.