28 Dec 1 match

Klubbchef

Sandra Ohlson

Verksamhetskoordinator

Arbetar främst med elitfrågor men är också övergripande ansvarig för koordineringen av våra olika verksamhetsområden i nära samarbete med klubbchefen.

Patrik Klockare Bäck

Marknad - Sport - Evenemang

Tränare Herr A, ungdoms- & utvecklingskonsulent & färgkoordinato

Alexander arbetar med frågor kopplat till spelar- och ledarutveckling i hela föreningen med extra fokus på barn upp till 16 år.

Kim Nilsson

Säljare

Arbetar som säljare inom partnerskap och sponsring samt är en viktig ambassadör för föreningen i form av världsspelare med lokal förankring.

Josefine Bengtsson

Styrelseledamot & färgkoordinator blå

Är ledamot i styrelsen och arbetar dessutom i barn- och ungdomskommittén i rollen som färgkoordinator för färggrupp blå.

Barn och ungdom

Josefine Bengtsson

Styrelseledamot & färgkoordinator blå

Klas Ivarsson

Färgkoordinator Grön

Arbetar i barn- och ungdomskommittén i rollen som färgkoordinator för lagen i färggrupp grön.

Elit

Per Viberg

Klubbchef

Sandra Ohlson

Verksamhetskoordinator

Viktor Sheffield

Huvudtränare Dam A

Arbetar som huvudtränare för damlaget tillsammans med sin övriga stab. Viktor utgör därför en del i elit med huvudansvar för damlaget men även ett övergripande ansvar för D2 och JAS-lagen.

Adam Kallenberg

Elitkommittén

Media och kommunikation

Albin Skur

Media- och kommunikationsansvarig

Arbetar med föreningens externa kommunikation inom samtliga områden men med extra fokus på elit.