Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Kim Guilotte klar för FBC Kalmarsund

25 april 2024 14:55
HERR

Första värvningen på herrsidan inför nästa säsong är klar. Kim Guilotte har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger.


Kim Guilotte har spenderat sina senaste två säsonger i SSL med AIK där han har stått för 34 poäng på 48 matcher. Kim har även ett VM-guld med U-19 landslaget på sin meritlista.

Nu står det klart att nästa klubbadress blir FBC Kalmarsund de två kommande säsongerna.

Viktor Gustavsson i FBC Kalmarsunds sportgrupp:

— Det känns väldigt bra att ha landat Kim till FBC. Det är dels en spelartyp som offensivt kommer att addera bra saker till vårt spel med sin rightklubba och öka vår dimension av hot från den positionen. Men det är också en hårt arbetande spelare som spelar tufft och på gränsen. Vi har många unga, hungriga spelare som vill ta varje chans att utvecklas och nu utökas den gruppen ytterligare.

Kim Guilotte:

— Det känns jättebra att ha skrivit på för Kalmarsund, en klubb jag har drömt om att spela för, så det är givetvis väldigt skönt att allt är klart. Valet föll på Kalmarsund eftersom det är en stor klubb som matchar mina ambitioner och mål.

Det jag ser fram emot mest med att komma till Kalmar är att spela i en SBB Arena som många gånger är kokande, samt att vara med och slåss om medaljerna. Jag kan bidra med framförallt hårt arbete i alla lägen och förhoppningsvis även en hel del poäng.

Kontraktet är skrivet över två säsonger och kim kommer att spela i tröja nummer 27.

Fakta Kim Guilotte:

Tidigare klubb: AIK IBF

Moderklubb: Vallentuna IKB

Född: 2004-09-22

Position: Forward

Fattning: Höger

Välkommen till FBC Kalmarsund, Kim Guilotte.