Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Ny huvudtränare klar för FBC Kalmarsund

22 april 2024 12:55
HERR

David Gillek har skrivit på och kommer under de två kommande säsongerna leda herrlaget i rollen som huvudtränare


Efter att Christian Guntsch har tackat för sin tid i Kalmarsund står det nu klart att David Gillek kommer att ta över rollen som huvudtränare för herrlaget.

Gillek har under de senaste åren tränat Linköpings herrlag. Innan sin tränarkarriär har han även haft en gedigen karriär som spelare för flera SSL-lag och landslaget, där han har gjort 37 landskamper.

Viktor Gustavsson i FBC Kalmarsunds sportgrupp:

— Vi är extremt nöjda med rekryteringen av David som vår nya huvudtränare. Han är en erkänt skicklig och meriterad tränare som dessutom har mycket erfarenhet från spel på topp- och landslagsnivå i många år. Efter många bra och givande samtal kan vi slå fast att Davids syn på hur FBC Kalmarsund ska ta steg framåt de kommande åren rimmar bra med våra.

David Gillek ser fram emot att ta sig an sitt nya uppdrag:

—Det ska bli otroligt kul och inspirerande att ta sig an FBC Kalmarsund som huvudtränare. Föreningen har skapat en bra helhetslösning för mig som gör att det känns helt rätt att hoppa på uppdraget.

—Jag ser mycket framemot att tillsammans med övrig ledarstab och spelare att börja jobba stenhårt för att uppnå framgång med FBC Kalmarsund.

Välkommen till FBC Kalmarsund David Gillek.