Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Ludvig Eriksson tillbaka i FBC Kalmarsund

6 april 2024 16:18
Elitförberedande

Efter ett år som huvudansvarig tränare i Munka/Ljungby IBK i Division 1 är vi glada att kunna presentera att den 24-årige tränaren Ludvig Eriksson nu återvänder till FBC Kalmarsund.


Förra sejouren i FBC var det i ledarstaben i SSL-Dam som ”Ludde” hade en roll vid sidan av huvudtränare Viktor Sheffield.

När han nu återvänder blir han huvudansvarig tränare för den Elitförberedande verksamheten på herrsidan. I uppdraget ingår rollen som huvudtränare för FBC Kalmarsund Ungdom i Division 1 samt övergripande ansvar även för den Juniorallsvenska verksamheten. Utöver det kommer han finnas med som en resurs i vår SSL-stab på herrsidan.

Moa Tschöp från FBC Kalmarsunds sportgrupp om rekryteringen av Ludvig: "Vi är otroligt glada att Ludde väljer att komma tillbaka till FBC familjen. I Ludde får vi en kompetent tränare som trots sin unga ålder redan besitter mycket erfarenhet. I och med den nya rollen stärker vi vår cyanblå tråd hela vägen från SSL till JAS."

Ludvig Eriksson om att återvända till FBC Kalmarsund och sin nya tjänst: "Den elitförberedande verksamheten ska bli väldigt intressant att vara en del av, sättet som FBC vill jobba på är väldigt modernt och jag ser framemot att hjälpa föreningen sätta en cyanblå tråd i allt vi gör. Att hjälpa spelare i en sund miljö mot att bli SSL-spelare ska bli väldigt roligt."

Välkommen Ludde!