Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match

Ebba Johnson förlänger med FBC Kalmarsund

20 maj 2021 15:00
dam

Ebba Johnson är född 2002, har gjort 26 tävlingsmatcher för FBC Kalmarsund och har Färjestadens IBK som moderklubb. Nu är hon klar för spel i KIFAB Arena även nästa säsong då hon har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.


"Jag tror att det kommer att det kommer att bli en väldigt utvecklande säsong för mig i höst, och jag tror även att vår trupp kommer att vara riktigt stark", säger Ebba Johnson om sitt beslut att förlänga.

Förra säsongen hann Johnson med att göra ett mål på de fem matcher som spelades innan säsongen pausades.

"Eftersom att förra säsongen blev så kort är jag otroligt laddad inför nästa säsong. Jag ser fram emot att få spela matcher igen otroligt mycket. För min egna del vill jag utvecklas som spelare och för laget är det solklart vad vi har som mål - vi ska uppåt", säger Ebba Johnson om den kommande säsongen.

"Ebba Johnson är en av våra egna som går en ljus framtid till mötes. Hon är en atletisk spelare som i denna period dominerar flera tester och går i täten när de gäller fysträning. Med sin fart och fysik hoppas vi att hon kommande säsong och över tid kan utvecklas ytterligare och bli en bärande spelare i många år framöver", säger Alexander Brinkmann, operativ sportchef i FBC Kalmarsund.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.