Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Johan Palmqvist ansluter till FBC Kalmarsund

26 april 2024 18:40
HERR

Det andra nyfärvärvet inför nästkommande säsong blir Johan Palmqvist, som ansluter från Karlstad.


Johan Palmqvist kommer närmast från Karlstad, där det bara blev en säsong i SSL innan de åkte ner till Allsvenskan. Under den säsongen gjorde Johan 36 poäng och blev även nominerad till årets rookie. Säsongen innan gjorde Johan hela 60 poäng i Allsvenskan.

Nu står det klart att Johan Palmqvist nästa säsong kommer att spela i FBC Kalmarsund.

Viktor Sheffield:

— Att vi i konkurrens med flera andra starka föreningar får Johan till Kalmarsund är givetvis ett styrkebesked. Han kommer med sitt sinne för målet, hårda slit i defensiven och sin starka fysik tillföra enormt mycket till laget. Johan är dessutom i bra ålder, har bra storlek och är ett ständigt hot offensivt med många vapen, inte minst sitt avslut. Han kommer från en väldigt bra första säsong i SSL efter att öst in poäng även i Allsvenskan och vi är övertygade om att han i vår miljö kan ta ytterligare kliv och bli en toppspelare i många år framåt.

Johan Palmqvist:

— Jag kommer till Kalmar för att det är en proffsig klubb med höga ambitioner som jag känner att jag kan passa in i bra. Det finns också bra förutsättningar i klubben för att utvecklas och ta nästa steg i min egen karriär.

Kontraktet är skrivet över två säsonger