Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

FBC Kalmarsund Ungdom söker tränare för uppdrag kring ungdomslag

10 januari 2022 17:49
ungdom

FBC Kalmarsund söker en ny huvudtränare för pojkar födda -06.


Bakgrund FBC Kalmarsund är en jämställd elit- och ungdomsförening med verksamheter i Kalmar och på Öland.

Föreningen består av två olika föreningar, FBC Kalmarsund och FBC Kalmarsund Ungdom, som samarbetar under samlingsnamnet FBC Kalmarsund. I nuläget har vi totalt 29 aktiva lag uppdelat inom elit-, ungdoms-, breddverksamheten samt inom parasport.

Föreningen har cirka 800 medlemmar.

I föreningen finns det två st elitlag, våra herrar som spelar i SSL och våra damer som spelar i Damallsvenskan. Dessa lag spelar sina hemmamatcher i KIFAB Arena, Kalmar.

Därefter har föreningen ett elitförberedande lag som spelar i Division 1 Östra Götaland, FBC Kalmarsund Ungdom. Detta lag spelar sina hemmamatcher i Färjehallen, Öland.

På Öland finns det totalt 18 st ungdomslag som tränar och spelar matcher i Färjehallen, Smaragdhallen, Torslundahallen och Färjestadens Sporthall.

Ungdomsverksamheten i Kalmar är relativt nystartad och har i dagsläget 5 aktiva lag. Dessa lag tränar och spelar sina matcher i KIFAB A samt B.

Vem är du? Du har tidigare bakgrund kring innebandy, via spel eller ledarerfarenhet, oavsett nivå. Du är en positiv lagspelare som vill arbeta i team med övriga ledare. Du har koll på barnkonventionen och agerar i linje med denna. Du är ambitiös och vill utvecklas som ledare hos oss. Föreningen kommer att erbjuda mentorskap om det önskas.

Uppdrag: Huvudtränare P06. Du ansvarar för lagets spelidé, har hand om två träningar i veckan och coachar laget på matcherna.

Vid intresse, kontakta: [email protected]