Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Viktor Sheffield förlänger med FBC Kalmarsund

12 mars 2020 15:30
dam

Viktor Sheffield tog över huvudansvaret för FBC Kalmarsunds allsvenska damlag i höstas under pågående säsong när ledarstaben gjordes om och Krister Carlsson lämnade föreningen. Nu är det klart att han blir kvar då han har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2023.


Viktor Sheffield och föreningen är överrens om ett treårskontrakt där han är huvudtränare för elitlaget men även har en övergripande roll med ansvar för U- och JAS-lagen.

"Det känns fantastiskt roligt att få fortsatt förtroende av FBC Kalmarsund att utveckla laget och damverksamheten de kommande tre åren. Jag trivs väldigt bra i föreningen och har känt ett stort stöd från styrelsen och elitkommitén. Med en tydlig plan och målbild för både JAS och damverksamheten bygger vi en organisation för framtiden. Tillsammans med laget och resten av ledarstaben väntar en härlig utmaning att ta det sista steget för att kvalificera oss för spel i världens bästa liga och bli ett etablerat SSL-lag", säger Viktor Sheffield själv om det nya kontraktet och framtiden.

Adam Kallenberg i FBC Kalmarsunds elitkommitté är nöjd med lösningen. Så här säger han om att Viktor Sheffield leder damlaget även nästa säsong:

"Det känns både långsiktigt och spännande att Viktor tar över damlaget på "riktigt" efter hans inhopp under säsongen. Han är lyhörd och ambitiös. Victor har på den korta tiden han haft huvudansvaret visat att han är rätt person för uppdraget"

Samtidigt så står det klart att Fredrik Andersson, som har varit assisterande tränare, lämnar laget efter denna säsong. Ted Kvernmo, lagledare, har valt att lämna ledarstaben och finns inte kvar nästa säsong.

"Vi vill rikta ett stort tack till "Fredde" och Ted för deras insatser i FBC Kalmarsund", säger Adam Kallenberg.