Onsdag
23 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Torsdag
07 Apr 2 matcher
Lördag
09 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Måndag
18 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Lyssna på första avsnittet av FBC Kalmarsunds Podcast

27 mars 2020 08:55
podcast

Första avsnittet av klubbens nystartade, alldeles egna podcast finns nu där ute att ta del av. Podden drivs av klubben, för klubben och kan förhoppningsvis göra tiderna vi lever i nu, lite mer uthärdliga.


I första avsnittet får ni träffa mannen med ett rykande färskt kontrakt, Kevin Haglund. Vi pratar om allt från det nya kontraktet till vems spelstil i SSL han inte uppskattar. Men vi pratar även om fler saker, så som vem som gör vad på bussen, hemligheten med Björkströms klubba, coronatiderna och det inställda slutspelet, samt avslöjar Kevin hur han tror säsongen hade slutat:

”Jag kunde lätt se oss i Globen i april. Jag tror vi hade kunnat vara med och utmana redan i år om inte säsongen hade avbrutits”, säger han när vi pratar om slutspelet som aldrig blev av.

Nu nuläget finns det ingen exakt regelbundenhet på hur ofta podcasten kommer lansera nya avsnitt - men vi kan redan nu avslöja att nästa avsnitt kommer redan nästa vecka.

Självklart hittar ni podden där poddar finns så som podcaster-appen, acast, soundcloud och spotify. Se till att prenumerera för att inte missa framtida avsnitt!

Här hittar ni podden:

Spotify

iTunes/Podcaster

Acast