Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match

Lyssna på första avsnittet av FBC Kalmarsunds Podcast

27 mars 2020 08:55
podcast

Första avsnittet av klubbens nystartade, alldeles egna podcast finns nu där ute att ta del av. Podden drivs av klubben, för klubben och kan förhoppningsvis göra tiderna vi lever i nu, lite mer uthärdliga.


I första avsnittet får ni träffa mannen med ett rykande färskt kontrakt, Kevin Haglund. Vi pratar om allt från det nya kontraktet till vems spelstil i SSL han inte uppskattar. Men vi pratar även om fler saker, så som vem som gör vad på bussen, hemligheten med Björkströms klubba, coronatiderna och det inställda slutspelet, samt avslöjar Kevin hur han tror säsongen hade slutat:

”Jag kunde lätt se oss i Globen i april. Jag tror vi hade kunnat vara med och utmana redan i år om inte säsongen hade avbrutits”, säger han när vi pratar om slutspelet som aldrig blev av.

Nu nuläget finns det ingen exakt regelbundenhet på hur ofta podcasten kommer lansera nya avsnitt - men vi kan redan nu avslöja att nästa avsnitt kommer redan nästa vecka.

Självklart hittar ni podden där poddar finns så som podcaster-appen, acast, soundcloud och spotify. Se till att prenumerera för att inte missa framtida avsnitt!

Här hittar ni podden:

Spotify

iTunes/Podcaster

Acast