Lördag
21 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Viktor Gustavsson blir huvudtränare för FBC Kalmarsunds herrlag nästa säsong

2 februari 2021 18:03
herr

Viktor Gustavsson leder just nu tillsammans med Alexander Brinkmann FBC Kalmarsunds herrlag, där Gustavsson gör sin första säsong som tränare efter att ha bytt allsvenska Lagan IBK mot FBC Kalmarsund inför säsongen 2020/21. Nästa säsong blir Brinkmann sportchef för damsidan i FBC Kalmarsund, och nu står det klart att Viktor Gustavsson blir huvudtränare för herrlaget nästa säsong.


”Att bli huvudansvarig för FBC Kalmarsunds är givetvis först och främst en stor ära. Det är enligt mig ett av de absolut mest spännande uppdragen man kan ha inom innebandyn och jag är väl medveten om vilket hårt och viktigt arbete som väntar", säger Gustavsson själv om att ta över huvudansvaret nästa säsong.

Han ser ljust på framtiden för laget:

"Min uppgift blir dels att förvalta det som byggts upp under först Adam Kallenberg och sedan Alexander Brinkmann men framförallt att fortsätta utveckla individerna, laget och hela den sportsliga verksamheten till en ännu högre nivå. Jag är övertygad om att det bästa i historien om FBC Kalmarsund inte har hänt än och jag ser med mycket optimism fram emot att leda laget i KIFAB Arena inför den minst sagt saknade publiken", avslutar 31-årige Viktor Gustavsson.

"Vi har stort förtroende för Viktor Gustavsson och vi är övertygade om att han kommer att kunna leda laget mot framtida framgångar. Vår ambition är att rekrytera en assisterande tränare som kan komplettera Viktor till nästa säsong", säger Patrik Klockare Bäck, sportdirektör i FBC Kalmarsund.