Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Kalmarsund
KAL

Andreas Harnesk ”Det blir en tuff match!”

23 oktober 2018 13:47
Herr

Det är inte bara Storvretas spelare som var med på EFT. Andreas Harnesk är läktarcoach för Sverige och ger lite intryck från EFT och blickar mot söndagens SSL-match hemma mot FBC Kalmarsund.


Euro Floorball Tour är över, vad tar du med dig?
− Det var kul! Vi inledde inte så bra som vi skulle velat mot Tjeckien sen tycker jag att vi gjorde två ganska bra matcher och stängde ner Schweiz och Finland betydligt bättre, säger Andreas Harnesk.

Nu tillbaka till SSL, vilka bitar kommer ni fokusera på?
− Nu handlar det om att vi går bättre och bättre med Storvreta. Det känns som att vi är på g och vi har fler och fler bra perioder och insatser. Nu gäller det att vi kommer tillbaka från EFT och inte får en baksmälla utan fortsätter att växa.

Det var sex spelare med, finns det risk vi har några slitna spelare?
− Tyvärr har vi någon liten skada på Tobias Gustafsson som vi inte vet hur det är med och några andra småslitna spelare men jag tror över längre sikt så växer spelarna som är där. Så det känns jättekul att de är där.

Närmast Kalmarsund hemma, vilka förväntningar har du där?
− Det blir en tuff match! De har inlett starkt och har en fantastiskt bra första femma, bra försvarsspel och bra målisar, så det blir kul match, säger Andreas Harnesk.

De är nykomlingar, finns det någon risk för underskattning?
− Nej det hoppas jag inte. Jag hoppas vi är väldigt taggade att komma igång och börjar prestera bra nu direkt.

Mycket folk på IFU under EFT?
− Balt eller hur! Riktigt skön stämning. IFU har ju blivit hyllad som arena och som arrangemang och människorna som jobbar här, med all rätt! Vi har en fantastisk innebandyarena och publik också.

Så vi kan hoppas på något liknande på söndag?
− Jag hoppas det, vore kul! Säger Andreas Harnesk.

På söndag smäller det igen! Storvreta IBK vs FBC Kalmarsund 17:00 i IFU Arena. Missa inte heller vårt höstlovserbjudande, ungdom under 16 år går in gratis med betalande vuxen, säkra dina biljetter här!