Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Kalmarsund
KAL

Toppmöte med mycket på spel

2 mars 2021 12:05

Under onsdagen väntar en tuff bortamatch för FBC mot ett formstarkt Falun. En match som kan komma att bli avgörande för båda lagens slutplacering i tabellen.


Med endast fem matcher kvar av grundserien för bortalaget så känns slutspelet väldigt nära, men innan dess ska det avgöras vilka förutsättningar lagen går in till slutspelet med. För Falun återstår endast tre matcher, men med hjälp av en bättre målskillnad har man passerat Kalmarsund i tabellen och ligger för närvarande tvåa. En placering som kan bli väldigt viktig i slutspelet när motstånd och hemmafördelar ska utdelas. En vinst betyder alltså mycket för båda lagen i jakten på andraplatsen.

Falun kommer till matchen från en stark bortainsats mot Pixbo där man stod för en stor vändning i sista perioden med fem raka mål innan man avgjorde i förlängningen. Laget har under 2021 vunnit hela åtta av tio matcher och stått för en klättring i tabellen efter en lite tuffare inledning på säsongen. FBC fick efter tre tuffa och jämna matcher lite mer utdelning i lördagens match mot Linköping där man vann med stabila 11-2.

Kalmarsund får fortsatt klara sig utan Max Johansson som är borta med en ögonskada samt Gustav Wadell som missar matchen på grund av sjukdom. Kevin Björkström är ett frågetecken inför, och beslut kommer att tas efter dagens träning. Resten av truppen är tillgänglig för uttagning.

Med en vinst skulle FBC ta klivet förbi Falun med två matcher till godo. Men hemmalaget som endast har förlorat två matcher i Guide Arena blir en tuff uppgift för FBC. Vi kan förvänta oss en liten försmak av slutspelet redan nu.