Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Måndag
19 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Kalmarsund
KAL

Toppmöte med mycket på spel

2 mars 2021 12:05

Under onsdagen väntar en tuff bortamatch för FBC mot ett formstarkt Falun. En match som kan komma att bli avgörande för båda lagens slutplacering i tabellen.


Med endast fem matcher kvar av grundserien för bortalaget så känns slutspelet väldigt nära, men innan dess ska det avgöras vilka förutsättningar lagen går in till slutspelet med. För Falun återstår endast tre matcher, men med hjälp av en bättre målskillnad har man passerat Kalmarsund i tabellen och ligger för närvarande tvåa. En placering som kan bli väldigt viktig i slutspelet när motstånd och hemmafördelar ska utdelas. En vinst betyder alltså mycket för båda lagen i jakten på andraplatsen.

Falun kommer till matchen från en stark bortainsats mot Pixbo där man stod för en stor vändning i sista perioden med fem raka mål innan man avgjorde i förlängningen. Laget har under 2021 vunnit hela åtta av tio matcher och stått för en klättring i tabellen efter en lite tuffare inledning på säsongen. FBC fick efter tre tuffa och jämna matcher lite mer utdelning i lördagens match mot Linköping där man vann med stabila 11-2.

Kalmarsund får fortsatt klara sig utan Max Johansson som är borta med en ögonskada samt Gustav Wadell som missar matchen på grund av sjukdom. Kevin Björkström är ett frågetecken inför, och beslut kommer att tas efter dagens träning. Resten av truppen är tillgänglig för uttagning.

Med en vinst skulle FBC ta klivet förbi Falun med två matcher till godo. Men hemmalaget som endast har förlorat två matcher i Guide Arena blir en tuff uppgift för FBC. Vi kan förvänta oss en liten försmak av slutspelet redan nu.