Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Göteborg
GOT
Borta
Kalmarsund
KAL

Kvalhoppet borta efter förlust i måstematchen mot Göteborg

10 mars 2020 18:00
dam

Lördagens match i näst sista omgången var säsongens viktigaste match i allsvenskan södra för FBC Kalmarsund, som behövde vinna för att kunna komma tvåa i tabellen, och därmed få kvala till SSL.


FBC Kalmarsund fick en fin start när Emma Andersson gjorde matchens första mål efter knappa tio minuter - men innan första perioden var över hade hemmalaget både kvitterat och tagit ledningen och gick till periodvila med 2-1.

Mittperioden blev även den tuff för bortalaget Kalmarsund - Göteborg vann den med 2-0 och hade en tremålsledning inför den sista perioden.

I sista perioden lyckades inte heller Kalmarsund komma riktigt nära Göteborg, utan slutresultatet blev 6-2 efter full tid efter att Emelie Rosenqvist reducerade för bortalaget.

Denna förlust innebär att laget nu är nere på fjärde plats i tabellen och inte längre har chansen att nå SSL-kval då avståndet upp till Lund och Göteborg är för stort inför helgens avslutande omgång.

Sista matchen denna säsong spelas på hemmaplan på lördag mot Lindome IBK med start klockan 16:30 - boka din biljett här!