Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Kalmarsund
KAL

Förlust borta mot Pixbo

8 december 2019 19:40
Herr

På söndagen var det dags för det andra besöket i Wallenstamhallen i Mölnycke utanför Göteborg för FBC Kalmarsunds herrar. Pixbo inledde klart bäst och Kalmarsund kom aldrig ikapp det tidiga underläget.


Tim Nyander kom inte till spel denna match med en lättare underkroppsskada. Detta gjorde att Johan Wittberg kom in och spelade från start. Kalmarsund har ett antal fina målchanser i början av den första perioden, men är inte skarpa och lyckas inte få in någon boll bakom Jon Hedlund i hemmamålet. Pixbo är istället effektiva och får in fyra bollar bakom Edin Omanovic i Kalmarsunds mål innan första perioden är över.

Den andra perioden blir klart jämnare och slutar 1-1 efter att Kalmarsund gjort sitt första mål för matchen i numerärt överläge - Kevin Björkström hittade Marcus Johansson som reducerade.

FBC fick även klara sig utan Simon Nilsson, som missade och tredje matchen på den avstägningen han fick efter hemmamatchen mot Falun för två veckor sedan.

I sista perioden gör Pixbo ytterligare tre mål, medans Kalmarsund enbart kunde svara med ett - slutresultatet blev således 8-2. Marcus Johansson gjorde båda målen för Kalmarsund, vilket gör att han nu står på totalt 22 mål på 16 matcher - att jämföra med förra säsongens 25 mål på 32 matcher.

Här kan ni läsa fullständig matchinfo.