Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Kalmarsund
KAL

Gustav Fritzells hattrick bäddade för hemmasegern mot Kalmarsund

2 mars 2019 20:30
SSL HERR

Under lördagen gästade Kalmarsunds SSL-herrar Wallenstamhallen i Mölnlycke. Det blev en tuff match men ändå en komfortabel Pixboseger med tre mål. Pixbo Wallenstam ledde från start till mål men gästerna gav aldrig upp och var länge med i matchen. Till slut fick gästerna dock se sig besegrade med 6-3. Jon Hedlund blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget och Gustav Fritzell blev poängbäst med sitt hattrick tillsammans med Martin Östholm som gjorde ett mål och två assist.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas på bortaplan mot Växjö på onsdag den 6 mars klockan 18.30 i Fortnox Arena.


Första perioden såg ut att bli mållös då Kalmarsund bland annat missade två power play. Då gav Andreas Stefansson hemmalaget ledningen och Gustav Fritzell utökade densamma i just power play strax före paus.

Även mittperioden såg ut att bli mållös. Då satte Adam Persson 3-0. I spel fyra mot fyra gjorde också Martin Östholm 4-0.

Kalmarsund fick en tidig reducering i tredje men Gustav Fritzell gjorde 5-1 strax därefter. Kalmarsund reducerade sedan igen innan Fritzell fullbordade sitt hattrick. Med sekunder kvar att spela fastställde bortalaget slutresultatet till 6-3.

– Matchen kändes jämn men vi ledde hela tiden. Vi täcker skott och de vi inte täcker räddar Jon, säger Gustav Fritzell.

Ytterligare en viktig seger i kampen om slutspel!

– Absolut, det har varit och det kommer att vara heta matcher hela vägen nu så det är lika bra att vänja sig. Tabellen är jämnare än många trott och med några matcher kvar kan vi komma allt från femma till tia, säger Gustav Fritzell.

Jon Hedlund blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget och Gustav Fritzell blev poängbäst med sitt hattrick tillsammans med Martin Östholm som gjorde ett mål och två assist.

– Det var skönt att göra tre nya kassar idag. Jag värvades ju för att göra poäng, en press som egentligen inte stört mig. Jag har spelat bra hela säsongen och är nöjd, det är det viktigaste. Det har varit ett bra lag att komma in i och nu väntar det roligaste av allt, säger Gustav Fritzell.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas på bortaplan mot Växjö på onsdag den 6 mars klockan 18.30 i Fortnox Arena.

Se matchen här: www.sslplay.se/live/8938