Lördag
11 Mar 2 matcher
Torsdag
16 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 2 matcher
Måndag
20 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Tisdag
28 Mar 1 match
Onsdag
29 Mar 1 match
Lördag
16 Sep 2 matcher
Söndag
24 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Onsdag
04 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 2 matcher
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match

Förändringar i organisationen

22 november 2022 14:03
fbc

Patrik Klockare Bäck avslutar sin tjänst i FBC Kalmarsund och byter innebandy mot golf och fotboll. Klockare Bäck har valt att ta nästa steg i sin yrkeskarriär och kommer börja arbeta på Ekerum Resort.


Efter att ha arbetat i föreningen i två och ett halvt års tid har Klockare Bäck valt att ta nästa steg i sin yrkeskarriär och kommer börja arbeta på Ekerum Resort som anläggningsansvarig och eventkoordinator. Hans anställning i föreningen löper ut den sista januari.

“Jag kände efter förfrågan kom från Ekerum att efter ha jobbat med innebandy på heltid i snart 15 år, själv fyllt 50 år så kanske det inte kommer så många fler chanser att prova på något nytt som dessutom matchar det jag själv gillar att jobba med." säger Klockare Bäck

"Att jag nu slutar min tjänst i FBC innebär inte att jag slutar helt med innebandy för det. Utan jag byter jobb och arbetsgivare. Vi för en dialog om att jag, om allt passar och stämmer in fortsatt ska vara involverad i klubben på ett eller annat sätt. Jag börjar min nya tjänst på Ekerum den 1 februari så fram till dess jobbar jag på som vanligt hos FBC i mina olika roller.

"Även om inte kapitlet helt avslutas vill jag passa på att rikta ett stort tack till Per Viberg, övriga i styrelsen, mina kollegor på kontoret, alla spelare & ledare, våra underbara funktionärer och sist men inte minst våra partners för att jag och min fru blivit så väl mottagna i klubben och staden från start. Därav stannar vi också kvar i Kalmar trots att jag nu avslutar min tjänst i FBC Kalmarsund” avslutar Klockare Bäck.

Klubbchef Per Viberg om beskedet:

“Patrik började i FBC Kalmarsund under våren 2020 och var ett starkt nyförvärv till organisationen. Det har varit 2,5 väldigt speciella år med å ena sidan pandemi och ett osäkert världsläge och å andra sidan sportsligt fantastiska år med höjdpunkterna SM-final för herrarna och damernas avancemang till Svenska Superligan.

FBC Kalmarsund vill tacka Patrik för hans tid i föreningen och samtidigt önska honom lycka till i sin nya tjänst på Ekerum Resort.

Parterna för en diskussion om ett uppdrag i föreningen och jag hoppas att vi kommer i mål och att Patrik även framgent kommer att vara en del av vår organisation.” säger Per Viberg, klubbchef i FBC Kalmarsund.

Vi vill rikta ett stort tack till Patrik för hans arbete i föreningen och önskar honom lycka till i framtiden!