Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Hitta rätt i våra flöden!

8 april 2019 09:55

FBC Kalmarsund finns idag på en mängd olika plattformar och det kan vara svårt att hålla reda på alla. Kika här för att se vilka medier vi använder oss utav!


FACEBOOK Här delar vi de stora nyheterna från organisationen. Det kommer vara allt från herrlag, damlag, juniorlag, parasport och andra nyheter från organisationen. Här kommer även från våra sponsorer.

Om du har frågor eller funderingar om matcher, hemsida eller något annat som rör FBC Kalmarsund kan du skriva till oss på Messenger, Facebooks meddelandetjänst. Där får du snabba svar i mån om kunskap, annars ger vi dig rätt kontaktperson.

TWITTER Snabba nyheter i litet format. Ett bra sätt för oss att förmedla en snabb nyhet i korthet, samt ett smidigt sätt att ta del av dessa. Enkelt att hitta det senaste om organisationen, nyheter och intervjuer. Både skrivet av oss och retweetat från andra kanaler som skriver om oss.

INSTAGRAM Här delar vi bilder från både Dam- och Herrlag. Kortare information med hög kvalitét. Här kommer du lite närmre våra A-lag med livesändningar från spelarbuss, inlägg från spelare och tränare.

SNAPCHAT @Fbckalmarsund Snapchat används av våra spelare för att ge en inblick i vardagen. Här postas kortare My Stories och händelser. Närmare våra A-lag kommer du inte!