Onsdag
27 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Hitta rätt i våra flöden!

8 april 2019 09:55

FBC Kalmarsund finns idag på en mängd olika plattformar och det kan vara svårt att hålla reda på alla. Kika här för att se vilka medier vi använder oss utav!


FACEBOOK Här delar vi de stora nyheterna från organisationen. Det kommer vara allt från herrlag, damlag, juniorlag, parasport och andra nyheter från organisationen. Här kommer även från våra sponsorer.

Om du har frågor eller funderingar om matcher, hemsida eller något annat som rör FBC Kalmarsund kan du skriva till oss på Messenger, Facebooks meddelandetjänst. Där får du snabba svar i mån om kunskap, annars ger vi dig rätt kontaktperson.

TWITTER Snabba nyheter i litet format. Ett bra sätt för oss att förmedla en snabb nyhet i korthet, samt ett smidigt sätt att ta del av dessa. Enkelt att hitta det senaste om organisationen, nyheter och intervjuer. Både skrivet av oss och retweetat från andra kanaler som skriver om oss.

INSTAGRAM Här delar vi bilder från både Dam- och Herrlag. Kortare information med hög kvalitét. Här kommer du lite närmre våra A-lag med livesändningar från spelarbuss, inlägg från spelare och tränare.

SNAPCHAT @Fbckalmarsund Snapchat används av våra spelare för att ge en inblick i vardagen. Här postas kortare My Stories och händelser. Närmare våra A-lag kommer du inte!