Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Torsdag
07 Apr 2 matcher
Lördag
09 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Måndag
18 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Torsdag
11 Aug 1 match
Fredag
16 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 2 matcher
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match

FBC Kalmarsund förstärker herrarnas tränarstab!

18 april 2019 21:57

FBC Kalmarsund har gjort klart med Alexander Brinkmann som tränare för föreningens elitlag på herrsidan som tillsammans med Adam Kallenberg skall leda laget mot nya mål.


FBC Kalmarsund har som delmål att bli bäst i Småland och kommer inom kort att presentera ett antal nyförvärv.

Brinkmann tillträder sin tjänst som är tillsvidare redan den 1 maj.

-Detta är en rekrytering som har tagit några månader eftersom det har varit viktigt för båda parter att lära känna varandra bättre innan vi ingår ett avtal säger Per Viberg klubbchef i FBC Kalmarsund.

-Både FBC Kalmarsund som förening och Alexander som tränare har varit noggranna i sitt val med en gemensam vision om att samarbetet skall bli långsiktigt fortsätter Viberg.

Alexander Brinkmann om valet av FBC Kalmarsund:

-Jag har tillsammans med familjen haft tre månader där vi vägt olika alternativ mot varandra och kommit fram till att Kalmar, Öland & FBC Kalmarsund tilltalar oss mest. Staden är fantastisk och under våra besök har jag mest stört mig på att jag inte spenderat mer tid här tidigare. Föreningen är målmedveten, driven och offensiv. Det vill jag också stå för både på och utanför planen.

-Min ambition är att bidra till att skapa världens bästa utvecklingsverksamhet för spelare och ledare. Vi ska jobba för att stimulera alla aktiva i föreningen oavsett om siktet är inställt på att aktivera sig med sina kompisar eller sikta på att nå våra elitlag.

-Som tränare för herrlaget ser jag en tydlig kortsiktig målsättning i att bli bäst i Småland. När det steget är taget ser jag stora möjligheter för oss att bli den tredje slutstationen i herrarnas SSL.

-Med min elitbakgrund främst i damernas SSL hoppas jag också kunna bidra till att vi når fler synergieffekter i hela föreningen. Vi ska tillsammans jobba oss till att bli Världens bästa innebandyförening för alla.

-Vi hälsar Alexander, Sandra och lilla Carla varmt välkomna till Kalmar och Öland avslutar Viberg.

Kontaktperson:

Per Viberg Klubbchef Mobil: 070-727 41 91

Alexander Brinkmann
Mobil: 070-798 92 12