Lördag
16 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

FBC Kalmarsund förstärker herrarnas tränarstab!

18 april 2019 21:57

FBC Kalmarsund har gjort klart med Alexander Brinkmann som tränare för föreningens elitlag på herrsidan som tillsammans med Adam Kallenberg skall leda laget mot nya mål.


FBC Kalmarsund har som delmål att bli bäst i Småland och kommer inom kort att presentera ett antal nyförvärv.

Brinkmann tillträder sin tjänst som är tillsvidare redan den 1 maj.

-Detta är en rekrytering som har tagit några månader eftersom det har varit viktigt för båda parter att lära känna varandra bättre innan vi ingår ett avtal säger Per Viberg klubbchef i FBC Kalmarsund.

-Både FBC Kalmarsund som förening och Alexander som tränare har varit noggranna i sitt val med en gemensam vision om att samarbetet skall bli långsiktigt fortsätter Viberg.

Alexander Brinkmann om valet av FBC Kalmarsund:

-Jag har tillsammans med familjen haft tre månader där vi vägt olika alternativ mot varandra och kommit fram till att Kalmar, Öland & FBC Kalmarsund tilltalar oss mest. Staden är fantastisk och under våra besök har jag mest stört mig på att jag inte spenderat mer tid här tidigare. Föreningen är målmedveten, driven och offensiv. Det vill jag också stå för både på och utanför planen.

-Min ambition är att bidra till att skapa världens bästa utvecklingsverksamhet för spelare och ledare. Vi ska jobba för att stimulera alla aktiva i föreningen oavsett om siktet är inställt på att aktivera sig med sina kompisar eller sikta på att nå våra elitlag.

-Som tränare för herrlaget ser jag en tydlig kortsiktig målsättning i att bli bäst i Småland. När det steget är taget ser jag stora möjligheter för oss att bli den tredje slutstationen i herrarnas SSL.

-Med min elitbakgrund främst i damernas SSL hoppas jag också kunna bidra till att vi når fler synergieffekter i hela föreningen. Vi ska tillsammans jobba oss till att bli Världens bästa innebandyförening för alla.

-Vi hälsar Alexander, Sandra och lilla Carla varmt välkomna till Kalmar och Öland avslutar Viberg.

Kontaktperson:

Per Viberg Klubbchef Mobil: 070-727 41 91

Alexander Brinkmann
Mobil: 070-798 92 12