Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Måndag
31 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Publikinformation från och med 1 december

1 december 2021 19:50
evenemang

Från och med i dag, 1 december, krävs vaccinationsbevis mot Covid-19 för att beviljas entré till idrottsevenemang. Läs mer här om hur det påverkar FBC Kalmarsunds evenemang.


Till följd av ökad smitta i världen och Sverige har regeringen beslutat att införa restriktioner vid offentliga tillställningar med över 100 personer från den 1 december.

Arrangörer av offentliga tillställningar inomhus måste då, vid över 100 besökare, antingen endast tillåta besökare med vaccinationsbevis eller vidta andra smittskyddsåtgärder.

FBC Kalmarsund har beslutat att införa krav på vaccinationsbevis på samtliga matcher.

Information till besökare Krävs vaccinationsbevis för samtliga besökare? Vaccinationsbevis krävs för samtliga besökare utöver nedan undantag: -Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år -Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Är så fallet skall du medta intyg på detta till arenan.

Här kan du läsa mer på regeringens hemsida

Är man under 18 år men i närheten av den åldern behöver man kunna visa upp id på att man är under 18 år (om man är tonåring).

Vad menas med fullvaccinerad? -Personen är fullvaccinerad, vill säga, har dos 2 av 2 eller 1 av 1 om det Jansens vaccin. -Att 14 dagar har passerat från det att sista dosen tagits tills att arrangemanget besöks

Vaccinationsbevis ges endast för EMA (European Medicin Agency) godkänt vaccin.

Vad behöver man som besökare göra innan match? Ska man besöka KIFAB Arena efter den 1 december behöver man antingen ladda ner vaccinationsbevis till sin mobil eller skriva ut sitt vaccinationsbevis. Dessutom måste man kunna uppvisa giltig legitimation vid entré för att styrka sitt vaccinationsbevis.

Vart hittar man sitt vaccinationsbevis? Du kan ladda ned ditt vaccinationsbevis här.

Du kan läsa mer om covidbevis och vad som gäller kring det på www.e-hälsomyndigheten.se

Här kan du beställa ditt Covidbevis om du inte har e-legitimation

Hur kommer vaccinationsbevisen kontrolleras? Vaccinationsbevisen kontrolleras vid entré, antingen manuellt eller via digitala lösningar.

Tar det extra tid vid ingång till följd av vaccinationsbevisen? Vi arbetar hårt för att kunna ta emot besökare så smidigt som möjligt, men vänligen planera med extra tid innan match för att undvika trängsel och säkerställa att ni är på plats i arenan i god tid innan matchstart. Vi kommer att kontrollera era vaccinationspass i första steget utanför arenans entré, och därefter era biljetter. Se till att du har din legitimation, vaccinationspass och biljett redo vid ankomst till KIFAB Arena.

Lagras/sparas valideringsinformation i klubbarnas digitala avläsningsprogram? Nej, inga personuppgifter sparas i de digitala avläsningsprogram som kan komma att användas.

Fungerar det att uppvisa negativa PCR-tester i stället? Nej, endast vaccinationsbevis tillåts.

Kommer det ytterligare restriktioner gälla i arenorna? Nej, då vaccinationsbevis används vid offentliga tillställningar med över 100 personer krävs inga ytterligare restriktioner på plats. Dock gäller självklart att man även stannar hemma vid förkylningssymtom och Covid-sjukdom som tidigare.