Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Wilma Holmberg och FBC Kalmarsund skriver nytt treårskontrakt

18 april 2020 14:15
dam

Målvakten Wilma Holmberg kom till FBC Kalmarsund inför förra säsongen från Sundsvalls IBF i allsvenskan norra. Vid jul tog hon över rollen som förstamålvakt när Beverly Smedenäs lämnade FBC Kalmarsund och gjorde en riktigt stark avslutning på säsongen och hade imponerande 87% i räddningsprocent. Nu har hon skrivit på ett nytt treårskontrakt.


Wilma Holmberg säger själv så här om att förlänga sitt avtal:

"Att förlänga kontraktet med FBC Kalmarsund kändes väldigt självklart. Jag har haft ett väldigt bra år här och det kändes som för varje vecka som gick i Kalmar tog jag kliv och utvecklades som innebandyspelare. Jag trivs väldigt bra i den roll jag har och allt runt om kring fungerar som det ska. Sedan har jag förhoppningar om att vi ska fortsätta den här resan vi är på och ta nästa steg och gå upp till SSL. En avgörande faktor till att jag förlänger är att jag också vet att föreningen vill det lika mycket som jag och det känns också väldigt bra att föreningen tror på mig i den här satsningen."

Hennes 87 räddningsprocent var bäst i hela allsvenskan södra/västra bland målvakterna som startade minst 10 matcher under säsongen.

Viktor Sheffield:

"Wilma växte under säsongen fram från att vara ung och talangfull till att bli en etablerad trygghet för laget. Hon visade att hon klarar att axla ett stort ansvar under hela våren och har ett enormt driv att alltid utvecklas och göra saker bättre. Det känns jättebra att Wilma väljer att fortsätta sin satsning här."

Det nya kontraktet sträcker sig över de kommande tre säsongerna.