Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

FBC Kalmarsund presenterar ny sportslig ledning

15 februari 2024 17:55
FBC

Den nya sportsliga ledningen består av Viktor Sheffield, Henrik Milton, Andre Piechowicz, Viktor Gustavsson, Moa Tschöp och Matilda Sjödin där arbetet kommer att ske gränsöverskridande men med olika huvudområden. Viktor Sheffield blir övergripande och sammankallande ansvarig för sportgruppen.


Ansvarsuppdelningen i FBC Kalmarsunds sportgrupp kommer att se ut enligt följande:

Elit - Herr och Dam

Huvudansvarig: Viktor Sheffield

Viktor Sheffield blir nu Manager för Elit Dam där han fortsatt är huvudtränare men blir nu även ytterst ansvarig för truppbygget i de båda elitlagen.

Till sin hjälp kommer Andre Piechowicz bistå damsidan medan Henrik Milton bistår herrsidan.

Elitförberedande/Junior/Ungdom

Sportsligt ansvariga: Viktor Gustavsson, Moa Tschöp och Matilda Sjödin.

Viktor Gustavsson, Moa och Matilda ansvarar för den sportsliga verksamheten i elitförberedande, junior samt ungdom både på dam- och herrsidan.

Detta görs utöver sina nuvarande arbetsuppgifter i föreningen. Viktor Gustavsson arbetar för tillfället deltid i sin återgång från sjukskrivning.

Ordförande Andreas Folke om den nya sportsliga ledningen

—Vi tror att dessa redan samspelta personer som brinner för föreningen nu får möjlighet att bygga ihop hela föreningen sportsligt på ett bra sätt genom hela föreningen. Från yttersta elit till knattar.

Viktor Sheffield om att vara ansvarig för den nya sportgruppen

—En kul och inspirerande uppgift som väntar mig och oss som grupp. Vi är individer som sedan tidigare arbetat tillsammans med mycket erfarenhet samt kompetenser som kompletterar varandra väl. Vi har en viktig uppgift framför oss där vi behöver sätta en tydlig cyanblå tråd genom hela den sportsliga verksamheten. Det vill vi givetvis ska generera i att vi kan erbjuda den bästa utvecklingsmiljön i såväl bredd som elitverksamhet.