Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Charlie Karlsson tilldelas stipendie från Sparbankstiftelsen Öland 2020

12 februari 2020 14:16
ungdom

I förra veckan presenterades årets vinnare av "stipendie från Sparbankstiftelsen Öland" och stipendiet gick till Charlie Karlsson, som är ungdomsledare i FBC Kalmarsund Ungdom.


Sedan augusti 2016 har Charlie Karlsson varit verksam som ledare, assisterande tränare och huvudtränare för ett eller flera ungdomslag i FBC Kalmarsund. Allt sedan starten har Charlies ledarengagemang vuxit för varje år, vilket märks på det oräkneliga antal timmar som han lägger på innebandyn varje vecka. I dagsläget är Charlie huvudtränare för Pojkar födda 2004 och assisterande tränare för Herrar JAS (Juniorallsvenskan). Samtidigt med detta är han själv spelare i form av förstemålvakt i Herrar Div 4 och andremålvakt i Herrar Div 1.

Varje år delas stipendiet ut och beskrivs som följande: "stipendie från Sparbankstiftelsen Öland med 10 000 kr för sina föredömliga insatser som tränare i FBC Kalmarsund och för P04"

Charlie nominerades av föräldrargruppen i P04 Öland som skrev följande:

"På bara några få månader har Charlie lyckats ena P04 till ett lag som präglas av god laganda, kamratskap och hög träningsnärvaro. Charlie besitter ett lugn och ett stort kunnande kring innebandy som inger både trygghet och respekt hos spelarna. Charlie har ett ledarskap som enar och får ett lag att jobba för varandra och sträva åt samma håll, samtidigt som han har en unik förmåga att se varje enskild individ, och coacha denne till att göra sitt allra bästa efter sin förmåga."

Om ni vill följa våra ungdoms- och utvecklingslag närmare så kan ni göra det genom att gilla FBC Kalmarsund Ungdom på facebook här.

Vi säger stort grattis till Charlie Karlsson!