Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Onsdag
18 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Så gick det för våra utlånade spelare förra veckan

11 januari 2021 13:05
dam/herr

FBC Kalmarsund har just nu totalt fem spelare utlånade från elitlagen - William Almlöf spelar just nu med Täby FC, Evelina Peterson och Hilma Liebott med Jönköpings IK, Emma Andersson med Västerås Rönnby IBK och Emelie Rosenqvist med IBK Lund.


Hilma Liebgott & Evelina Peterson, Jönköpings IK, SSL

Både Liebgott och Peterson har fått förtroende i Jönköping där de båda har spelat från start på tre formationer. Båda två gjorde SSL-debut hemma mot Pixbo den 3/1, där det blev förlust mot med 3-7. JIK ligger i botten av tabellen och förlorade även den andra matchen, den 9/1 mot Emma Anderssons Rönnby med 9-2. I denna match fanns det dock fler glädjeämnen - både Hilma Liebgott och Evelina Peterson gjorde sina första SSL-poäng i denna match. Peterson assisterade till 3-1 och Liebgott gjorde 6-2 i slutet av den andra perioden.

Jönköping spelar två matcher kommande helg - på fredag möter man Nacka i en viktig match runt nedflyttningssträcket och på söndag en svår match mot topplaget Thorengruppen.

Emma Andersson, Västerås Rönnby IBK, SSL

SSL-debuten för Emma Anderson skedde borta mot Täby den 6:e januari, där det blev förlust med 7-4. Hon spelade från start i andraformationen, men gick poänglös från matchen. Hennes första SSL-mål kom i den andra matchen, hemma mot Jönköpings IK när hon gjorde 8-2 i slutet av matchen, utan assist. Rönnby ligger just nu på 8:e plats i SSL och spelar den 15/1 borta mot Karlstad och den 17/1 hemma mot Nacka.

Emelie Rosenqvist, IBK Lund, SSL

IBK Lund har haft otur med inställda matcher pga coronaviruset - bland annat bortamatchen mot Karlstad där laget hann resa till Karlstad innan beskedet där matchen blev inställd. Emelie Rosenqvist har hittills hunnit spela en match - matchen mot Warberg där hon var högst delaktig i segern med två mål och en assist. Hon har tidigare erfarenhet från spel i SSL från tiden hon spelade i Malmö FBC under 2015/16 och 2016/17.

William Almlöf, Täby FC, Allsvenskan norra

Tack varje att Täby FC har haft ett tätt spelschema i början av året har Almlöf redan hunnit spela tre av fyra matcher han är tänkt att spela i allsvenskan innan han återvänder till FBC Kalmarsund. Första matchen var 6/1 ett stockholmsderby hemma mot FBI Tullinge, där Täby förlorade på övertid, men Almlöf gjorde en riktigt fin match och stod för 2 mål och 2 assist. En av hans assist var till kvitteringsmålet till 7-7 vid 19:59 i tredje perioden, som räddade en poäng åt Täby. I vinsten mot AIK den 8/1 gjorde han ett mål och i gårdagens förlust mot Sätra stod Almlöf för en framspelning. Totalt har det blivit tre mål och tre assist på tre matcher i Täby under lånetiden. Almlöf spelar en match till med Täby innan han återvänder till FBC Kalmarsund.