Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Spelare uttagna till VM-trupper

10 oktober 2022 12:55
herr

Under förmiddagen offentliggjordes landslagstrupperna inför den kommande VM-turneringen som spelas i Schweiz 5-13 november.


Hela fem spelare från herrlaget kommer representera sina länder i den kommande VM-turneringen som går av stapeln 5-13 november i Schweiz. I den svenska truppen finner vi Kim Nilsson och Kevin Haglund som var med i den senaste VM-turneringen när Sverige tog hem guldmedaljen. I truppen finns även debutanten Kalle Bending som kommer göra sitt första VM för sitt land. I den tjeckiska och schweiziska truppen finns Filip Langer och Jan Bürki med som båda kommer göra sina tredje världsmästerskap trots sin unga ålder.

"När man är liten och spelar innebandy ute på gatan är det ju alltid VM- och SM-finaler man drömmer om. Så det är verkligen en pojkdröm som går i uppfyllelse." säger Kalle Bending om att få spela sitt första VM.

Bending fick beskedet först i samband med presskonferansen där truppen offentliggjordes för allmänheten.

"Det är ju väldigt roligt så här i efterhand när jag kom med. Hade jag inte kommit med hade det varit ett brutalt upplägg av förbundskapterna." avslutar Bending som var både glad och lättad över beskedet.

Mattiece Cortez Myllyperkiö och Liam Kerdsawangwong som tillhör FBC Kalmarsund Ungdom är också uttagna att representera sina länder i den kommande VM-turneringen, Filippinerna och Thailand.

Vi säger stort grattis till uttagningarna och lycka till i Schweiz!