Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Hilma Liebgott förlänger med FBC Kalmarsund

12 mars 2021 15:45
dam

Hilma Liebgott anslöt till FBC Kalmarsund under säsongen 2018/19 från moderklubben Craftstadens IBK Oskarshamn och har hittills gjort 21 mål och 3 assist på 30 matcher i klubben. Nu har hon skrivit ett nytt tvåårskontrakt med FBC Kalmarsund. "Jag vill vara med och bidra till att vi går upp till SSL", säger hon om beslutet att skriva nytt kontrakt.


"FBC Kalmarsund har en väldigt spännande satsning på gång och det är en resa som jag vill vara med på. Att förlänga kändes därmed som ett naturligt val då jag trivs otroligt bra både i laget och i föreningen. Föreningen erbjuder dessutom alla förutsättningar och möjligheter för att jag som innebandyspelare ska kunna utvecklas och bli så bra som möjligt. Jag vill fortsätta vinna matcher med FBC Kalmarsund och vara med och bidra till att vi går upp till SSL och till slut blir ett etablerat lag där", säger Hilma Liebgott om beslutet att skriva på ett nytt kontrakt.

”Det är en superviktig förlängning för oss. En spelare med Hilmas potential får man inte fram varje år, det gör det extra viktigt att hon tror på den satsning som görs i FBC Kalmarsund. Hon är fortfarande bara 18 år gammal och jag tror verkligen att hon har framtiden för sig. Hilma besitter en riktigt bra teknik och får hon bara jobba med att spetsa till sin fysiska status ytterligare så kommer hon på sikt bli en riktigt bra SSL-spelare", säger Patrik Klockare Bäck, sportdirektör i FBC Kalmarsund om att Hilma Liebgott väljer att fortsätta sin karriär i FBC Kalmarsund.

Det nya kontraktet sträcker sig över de kommande två säsongerna.