Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Tre nya år med Kevin Haglund

16 februari 2022 18:30
herr

FBC Kalmarsund och Kevin Haglund är överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25. "Tillsammans ska vi se till att hämta hem SM-guld framöver", säger Kevin Haglund.


Kevin Haglund anslöt till Kalmarsund 2018 och har under sina fyra säsonger i klubben tagit stora kliv och bevisat sig som en spelare av absolut toppklass. Med 150 poäng på 109 matcher i Kalmarsunds-tröjan och sin uppoffrande spelstil så har han tagits emot med öppna armar av publiken. Nu ser forwarden fram emot tre nya år i KIFAB Arena.

"Jag ser verkligen fram emot att fortsätta representera FBC Kalmarsund de kommande tre säsongerna. Jag trivs bra i laget, föreningen och staden vilket gör att jag ser verkligen fram emot att vara en del av många fina stunder i KIFAB Arena", säger Kevin Haglund själv om kontraktsförlängningen.

Under 2021 etablerade han sig som en landslagspelare och i december var han med och bidrog till Sveriges VM-guld i Finland. Ännu saknas ett SM-guld för Haglund, något han hoppas kunna vinna med Kalmarsund.

"Jag har känt mig välkommen sedan dag ett i Kalmar, något som vår fantastiska publik som stöttar oss i vått och torrt har en stor del i tillsammans med alla som jobbar i och kring föreningen. Tillsammans ska vi se till att hämta hem SM-guld framöver", säger Kevin Haglund.

FBC Kalmarsund är glada över att redan nu vara överens med Haglund.

"Väldigt skönt att redan nu säkrat upp Kevin i FBC-tröjan de kommande tre säsongerna. Det är en viktig pusselbit på flera plan som fallit på plats i det framtida Kalmarsund. Han har höga mål med sitt innebandyspelande, och det går hand i hand med vår satsning. Därav blev det till slut en ickefråga om att förlänga eller ej", säger sportdirektör Patrik Klockare Bäck.

Haglund har mycket att bidra med både på och utanför planen.

"Kevin är med sin yviga spelstil en spelare som berör, en man hatar att möta, men som man älskar att ha i sitt lag. Dessutom en profil som är viktig, inte bara för FBC Kalmarsund utan även för svensk innebandy i framtiden. Vi hoppas få njuta av många snygga mål och målfiranden från Kevin under de näsrmaste åren", säger Patrik Klockare Bäck.