Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Måndag
19 Apr 1 match

Dubbla hemmamatcher till helgen

5 mars 2021 18:29

På lördag kommer Jönköping på besök, tätt följt av Sirius som står för motståndet under söndagen. Sex poäng på spel med en chans att säkra andraplatsen i grundserien.


Efter onsdagens sköna seger borta mot toppkonkurrenten Falun har FBC Kalmarsund andraplatsen i egna händer inför grundseriens avslutning. Redan i helgen finns det möjlighet att plocka de sex poängen som krävs för att hålla de jagande lagen bakom sig och säkra andraplatsen. Till att börja med väntar ett möte mot Jönköping i KIFAB Arena på lördag. En chans till revansch för hemmalaget som i årets första möte lagen emellan stod för en mindre positiv insats och förlorade med 9-1 på bortaplan.

Jönköping ligger för nuvarande tia i tabellen, och är sedan en tid tillbaka utan möjlighet till slutspel. Laget kan inte heller åka ut, men man kan bli passerade av ett formstarkt Team Thorengruppen samtidigt som man självklart vill vinna sina resterande fighter. De kommer senast från en förlust mot just Sirius med 7-12, en match som var jämn mer än halvvägs in i den andra perioden innan hemmalaget Sirius ryckte ifrån.

Söndagens motståndare har desto mer att spela för då man endast ligger en poäng över nedflyttningsstrecket. Bakom jagar Höllviken som tar emot jumbon Fagerhult Habo på lördag. I matchen på söndag möts alltså två lag med mycket att spela för, vilket bäddar upp för mycket känslor i mötet.

Kalmarsund fick i onsdagens match tillbaka Kevin Björkström i spel efter sju matchers frånvaro, han klev av i den sista perioden av säkerhetsskäl men är tillgänglig till helgens matcher. Max Johansson är tillbaka från sin skada och även han redo till helgen, medan Gustav Wadell är fortsatt borta på grund av sjukdom. Båda helgens matcher startar klockan 16.00.