Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Sara Waktel förlänger med FBC Kalmarsund

20 mars 2020 15:00
dam

Sara Waktel kom till FBC Kalmarsund från SSL-laget Endre IF inför säsongen 2016/17, inför föreningens första säsong i högstaligan. Nu har hon gjort fyra säsonger och det blir minst två till, då hon har förlängt sitt kontrakt med föreningen till 2022.


Sara Waktel säger så här om beslutet att ha förlängt med FBC Kalmarsund:

"Det känns bra att jag förlängt med FBC Kalmarsund då jag vill fortsätta utvecklas som spelare i en miljö som strävar mot att bli bättre och nå innebandyns finrum. Efter denna säsong där jag tyvärr blev långtidsskadad känns det extra bra att FBC vill ha kvar mig och att jag kan sträva mot att komma tillbaka till en miljö som är bekant. Det känns även bra att fortsätta vara en del av damidrotten och därmed kämpa mot en mer jämställd idrott."

Adam Kallenberg i elitkommittén är nöjd att Waktel blir kvar i "Sundet":

"Med sin oömma och uppoffrande spelstil personifierar Sara mångt och mycket det vi vill stå för i FBC Kalmarsund. Från föreningens sida är vi mycket glada att spelaren och människan Sara har valt att fortsätta sin karriär hos oss".

Sara har tidigare spelat i Svenska Superligan - två säsonger med Endre och en säsong i FBC Kalmarsund, något som är viktigt för truppen, menar Kallenberg: "I en trupp som innehåller många unga spelare betyder det mycket att ha en spelare som Sara, som har varit med på högsta nivån tidigare".

Det nya kontraktet för Sara Waktel och FBC Kalmarsund sträckert sig över säsongen 2021/22.