Lördag
16 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Vi tar socialt ansvar!

8 april 2019 16:19

FBC Kalmarsund vill bidra till goda och glada människor i vår region. Med engagemang och godhet som ledord vill vi aktivera ungdomar och medverka till ett sundare samhälle. Tillsammans kan vi skapa ett bättre samhälle där alla är välkomna och alla är med och medverkar med goda gärningar och engagemang.


FBC Kalmarsund är en förening med plats för alla. Med fokus på bredd och individuell utveckling skapar vi förutsättningar för var och en att nå sina egna mål med idrotten. I FBC Kalmarsund finns lag på alla nivåer vilka tillåter ungdomarna att utvecklas i sin egen takt.

Den gode medborgaren Ett av våra uppdrag inom FBC Kalmarsund är att aktivera våra medlemmar i föreningen. På så vis kan vi bidra till att öka den gemenskap vilken anses vara unik för den Svenska samhällsandan.

SCR (Corporate Social Responsibility) FBC Kalmarsund tar ett stort samhällsansvar och har ett starkt samhällsengagemang genom att arrangera eller vara partner i ett antal CSR projekt årligen utanför föreningens ordinarier verksamhet.

Barncancerfonden FBC Kalmarsund anordnar årligen en insamling till barncancerfonden i samband med vårt event FBC-kronan. På två säsonger har föreningen tillsammans med samarbetspartners och publik samlat in drygt 100 000 kronor till barncancerfonden.

Färjeparken Ett projekt där FBC Kalmarsund med hjälp av arvsfonden, Smålandsidrotten och Mörbylånga kommun skapat en unik spontanidrottspark vilken är belägen intill färjehallen i Färjestaden. Idrottsparken erbjuder en fantastisk yta för barn, ungdomar i alla åldrar till spontanlek och en aktiv fritid.

Camp #7 FBC Kalmarsund arrangerar varje sommar Camp #7 för ungdomar. Camp #7 har sin bas i Färjehallen på Öland och lockar ungdomar från hela Sverige. Målet sommaren 2017 är 100 ungdomar i åldern nio till femton år.