Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Ida Samuelsson och FBC Kalmarsund skriver nytt kontrakt

2 april 2020 09:30
dam

Ida Samuelsson kom till FBC Kalmarsund inför säsongen 2018/19 från Växjö IBK i division 1 och har gjort två säsonger i allsvenskan med FBC Kalmarsund. "Det känns jättekul att skriva på för 2 nya år med FBC Kalmarsund", säger hon själv om att hon blir kvar i föreningen.


Ida Samuelsson säger själv följande om tiden som hon kom till Kalmar och FBC Kalmarsund: "Jag trivs väldigt bra i både laget och staden och har hittat en helhet här som verkligen passar mig. Har sedan jag kom hit för två år sedan utvecklas mycket och det känns kul att FBC vill fortsätta att satsa på mig"

I år blev det inget kval till SSL - men framtiden ser ändå ljus ut enligt henne själv.

"Jag ser fram emot de kommande säsongerna då jag tror att vi som lag och förening har något väldigt intressant på gång och jag vill mer än gärna vara med på den resan", säger hon säsongerna som kommer.

FBC Kalmarsunds tränare Viktor Sheffield är nöjd att Samuelsson stannar.

"Det känns jättebra att Ida väljer att förlänga med oss. Ida har i år tagit stora kliv i sin utveckling och etablerat sig som en toppcenter i ligan, en tvåvägscenter som med sin spelförståelse gör ett fantastiskt jobb att stänga dörren i defensiven samtidigt som hon är med och bidrar med sitt passningsspel i offensiv zon", säger han om Ida Samuelsson som spelare.