Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 2 matcher
Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 2 matcher
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match

Vår nya supportershop är här!

8 december 2022 19:20
fbc

Äntligen kan vi presentera vår nya supportershop tillsammans med Klubbhuset där ni hittar med mängder med fina supporterartiklar.


Matchtröjor i både barn- och vuxenstorlekar, hoodtröjor, handdukar och mycket mer. Nu kan vi äntligen presentera vår nya supportershop tillsammans med Klubbhuset. Lägg din beställning senast fredagen den 16 december för att få dina artiklar innan jul. Just nu ingår namn och tröjnummer på matchtröjor (värde 150:-, gäller till och med 16 december).

"Frågorna om supporterartiklar har varit många sedan framgångarna efter vårens SSL-avancemang för damerna och herrarnas SM-final. Nu har vi äntligen en ordentlig supportershop klar tillsammans med Klubbhuset, som är en rutinerad aktör i sammanhanget. In och beställ era julklappar så blir det en cyanblå jul i år", säger Martin Willsund, marknadschef i FBC Kalmarsund.

”Det ska bli fantastiskt roligt att jobba tillsammans med FBC Kalmarsund och vi är oerhört stolta att FBC väljer oss som leverantör av dessa produkter.

Vi ser att detta är en början på våran resa tillsammans. Där vi kan dra nytta av att sprida FBC Kalmarsund ut till innebandyvärlden. Idag säljer vi innebandyprodukter till ungefär 20 länder. Håll utkik i supportershopen, vi kommer successivt fylla på shopen med fler produkter”, säger Erik Reichenberg, grundare och delägare Klubbhuset.

FBC Kalmarsund har tecknat ett treårsavtal med Klubbhuset som dessutom kommer vara officiell leverantör till föreningens kommande turneringar.

FBC Kalmarsund ser fram emot samarbetet med Klubbhuset! Ni hittar den nya supportershopen här.