Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Vår nya supportershop är här!

8 december 2022 19:20
fbc

Äntligen kan vi presentera vår nya supportershop tillsammans med Klubbhuset där ni hittar med mängder med fina supporterartiklar.


Matchtröjor i både barn- och vuxenstorlekar, hoodtröjor, handdukar och mycket mer. Nu kan vi äntligen presentera vår nya supportershop tillsammans med Klubbhuset. Lägg din beställning senast fredagen den 16 december för att få dina artiklar innan jul. Just nu ingår namn och tröjnummer på matchtröjor (värde 150:-, gäller till och med 16 december).

"Frågorna om supporterartiklar har varit många sedan framgångarna efter vårens SSL-avancemang för damerna och herrarnas SM-final. Nu har vi äntligen en ordentlig supportershop klar tillsammans med Klubbhuset, som är en rutinerad aktör i sammanhanget. In och beställ era julklappar så blir det en cyanblå jul i år", säger Martin Willsund, marknadschef i FBC Kalmarsund.

”Det ska bli fantastiskt roligt att jobba tillsammans med FBC Kalmarsund och vi är oerhört stolta att FBC väljer oss som leverantör av dessa produkter.

Vi ser att detta är en början på våran resa tillsammans. Där vi kan dra nytta av att sprida FBC Kalmarsund ut till innebandyvärlden. Idag säljer vi innebandyprodukter till ungefär 20 länder. Håll utkik i supportershopen, vi kommer successivt fylla på shopen med fler produkter”, säger Erik Reichenberg, grundare och delägare Klubbhuset.

FBC Kalmarsund har tecknat ett treårsavtal med Klubbhuset som dessutom kommer vara officiell leverantör till föreningens kommande turneringar.

FBC Kalmarsund ser fram emot samarbetet med Klubbhuset! Ni hittar den nya supportershopen här.