Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Förändringar i organisationen

4 maj 2023 19:10
FBC

Per Viberg slutar som klubbchef i FBC Kalmarsund efter drygt sex framgångsrika år. Viberg tillträdde som klubbchef för både FBC Kalmarsund och FBC Kalmarsund Ungdom i mars 2017 och har under sin tid som klubbchef lagt ned mycket arbete och engagemang för föreningen.


Per har haft en önskan om att avsluta sitt uppdrag som klubbchef den sista maj, vilket styrelsen har accepterat. Efter att anställningen som klubbchef upphör kommer Per att under perioden 1 juni till 15 september finnas tillgänglig som mentor vid behov samt genomföra ett tjugotal möten med partners så att föreningen inte tappar tempo.

Andreas Folke, ordförande i FBC Kalmarsund:

— Per har varit klubbchef i sex år och har under den tiden lagt ned enormt arbete och hela sitt stora engagemang och hjärta för föreningen. Pers skor kommer att bli en utmaning att fylla, men FBC Kalmarsund är idag en stark förening i innebandy-Sverige och i regionen, och vi kommer som förening även framgent ha höga ambitioner. Vi vill tacka Per Viberg för dessa år och önskar honom stort lycka till i framtida uppdrag och utmaningar. Hur föreningen ska formera sig framåt är en uppgift som styrelsen jobbar med och kommer att återkomma kring."

Per Vibergs egna ord om beslutet:

— Det har varit en fantastisk resa där omsättningen ökat från under fem miljoner till över 20 miljoner per säsong, samtidigt som intäkterna från sponsring ökat från under två miljoner till över 9,5 miljoner per säsong, en utveckling som nog ingen trodde var möjlig inom innebandyn. Jag är glad över att jag fick och vågade ta chansen när den kom. Nu är min resa med FBC Kalmarsund slut. Jag har sedan en tid tillbaka funderat på min framtid och beslutet att söka en ny utmaning för att utveckla mig själv har vuxit fram. FBC Kalmarsund har så mycket att vara stolta över, utöver två elitlag och en bred barn- och ungdomsverksamhet. Föreningens CSR-arbete "FBC Kalmarsund i samhället" och satsningen jämställdhetsmatchen.se ligger i framkant. Jag vill tacka min familj som genom alla år alltid har funnits där för mig och stöttat mig trots att priset har varit högt. Jag önskar FBC Kalmarsund all lycka framåt och tackar för förtroendet.

Styrelsen i FBC Kalmarsund jobbar nu med att forma föreningen framåt och kommer att återkomma kring detta.

FBC Kalmarsund tackar Per Viberg för dessa år och önskar samtidigt honom all lycka framöver.