Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Poängstark forward klar för FBC Kalmarsund

30 maj 2024 15:55
DAM

Lisa Svarfvar och FBC kalmarsund är överens om ett kontrakt som stäcker sig över ett år.


Efter sina gymnasieår på RIG i Umeå har Lisa spenderat sin tid i SSL med KAIS Mora och IBF Falun. Under den föregående säsongen stod Svarfvar för 32 poäng på 25 matcher, vilket är ett personligt rekord för den poängstarka forwarden.

Lisa har tidigare fått chansen att vara med under landslagsläger och har även varit med och tagit VM-guld med det svenska U19-landslaget i Schweiz.

Viktor Sheffield:

— Fantastiskt glädjande att Lisa ansluter till FBC Kalmarsund. En otroligt stabil och rutinerad poängspelare som spetsar till vår offensiv ytterligare samtidigt som Lisa är en spelare som jobbar hårt i båda riktningarna. Lisa kommer bidra till lagets utveckling i vår målsättning att närma oss toppen, samtidigt är jag övertygad att Lisa  i vår miljö kommer utvecklas och ta steget in i landslaget fullt ut!

Lisa Svarfvar:

— Det känns otroligt skönt att ha landat i det här beslutet. FBC Kalmarsund känns som ett steg i rätt riktning för mig personligen, både privat- och innebandymässigt. Min känsla är att FBC kommer att ta ytterligare kliv mot de höga mål som finns. Kalmar har jag även besökt ett flertal tillfällen och det känns som en härlig stad att bosätta sig i.

Fakta Lisa Svarfvar:

Tidigare klubb: IBF Falun

Moderklubb: Rättviks IBF

Född: 1999–03-16

Position: Forward

Fattning: vänster

Välkommen till FBC Kalmarsund Lisa Svarfvar.