Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match

Kevin Björkström förlänger med FBC Kalmarsund

25 februari 2020 17:50
herr

Kevin Björkström gör sin andra säsong i FBC Kalmarsund sedan han anslöt till laget från Karlstad IBF inför FBCs första säsong i Svenska Superligan. Nu har han och klubben förlängt sitt avtal över de två kommande säsongerna.


Så här säger Kevin Björkström själv om sitt beslut :

"Vi trivs jättebra här och har haft ett och ett halvt fantastiskt år här. Jag har varit intresserad av att förlänga avtalet redan efter förra säsongen, faktiskt. Jag trivs bra med föreningen, lagkamraterna, ledarstaben och dessutom trivs jag bra i staden och på vår gård ute i Rockneby. Det är inte bara innebandyn, utan det är tack vare att många andra saker runt om också har fallit bra på plats som vi trivs och vill vara kvar här."

"Jag känner mig fortfarande pigg och fräsch i kroppen, och motiverad att köra vidare i minst två år till. Vi har en bra blandning i truppen med unga spelare som har framtiden för sig och oss som är lite äldre. Jag tror att Kalmarsund går en ljus framtid till mötes"

Adam Kallenberg i elitkommitén säger följande om förlängningen:

"Kevin var värvningen med stort V inför vår första säsong i SSL. Han har under sina två år hos oss verkligen visat sig vara skillnaden i många matcher. Det är få spelare i ligan som har en lika hög lägsta nivå och dåledes matchar en schweizisk armékniv i mångsidighet. Björkström är en vinnare som fortsättningsvis ger oss möjligheten att etablera Kalmarsund i toppskiktet av SSL"

Kevin Björkström

Position: Back

Moderklubb: BK Trollbäcken

Ålder: 30 (född 1989)

Tidigare klubbar i SSL: Tyresö Trollbäcken, Balrog, Helsingborg, AIK och Karlstad

Statistik i FBC Kalmarsund: 2 säsonger, 59 matcher, 23 mål, 37 assist, 60 poäng