Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Uppstarten för Steget och Tränarsteget närmar sig

3 september 2020 12:34
Steget

Steget är en utvecklingsmiljö för barn som är 13-15 år (födda 2005-2007). Träningen bedrivs i FBC Kalmarsunds regi men är öppen för alla deltagare oavsett föreningstillhörighet eller tidigare innebandybakgrund.


Vi kommer att skjuta på uppstarten för Steget en vecka mot vad som tidigare kommunicerats och startar således fredagen 11 september 17.00-18.00 i KIFAB Arena A.

Det är nu dags att starta igång Steget på riktigt efter vår uppstart på prov under sommaren. Det var väldigt roligt att uppslutningen var så god och vi kommer i höst kunna anpassa verksamheten än bättre för individen med fler ledare och ökad kännedom om deltagarna.

Datum: 11 september

Tid: 17.00-18.00

Plats: KIFAB Arena A

Närvaro och anmälan

Närvaro kommer föras i Svenskalag där vi har vår administration av medlemmar i föreningen. Vi behöver nu veta hur många som avser delta under hösten och ber er därför bekräfta er anmälan till Steget enligt ett av alternativen nedan. När ni är registrerade kommer ni inför varje pass ombes att registrera er närvaro/frånvaro dagen innan passet, detta av planeringsskäl. Med nästan 50 deltagare totalt behöver vi ledare den hjälpen för att kunna hålla en hög kvalitet på verksamheten.

Alt. 1: Medlem i FBC Kalmarsund:

Är ni redan idag medlem i FBC Kalmarsund anmäler ni ert barn till [email protected] så läggs deltagarna in i gruppen som heter Steget i Svenskalag.

Alt. 2: Icke medlem i FBC Kalmarsund:

Är ni inte medlem i FBC Kalmarsund går ni in på bifogad länk och fyller i era uppgifter och välj att ni vill bli medlem i gruppen som heter Steget. Ni kommer efter detta få ett bekräftande mail att ni är registrerade. Vill ni inte bli medlemmar och faktureras för detta skickar ni då i svarande mail till [email protected] att ni endast avser delta i Steget och inte vill bli medlemmar.

Klicka här för att för att skriva in er som medlemmar.

Tränarsteget

Träningarna kommer drivas av ledarna på Tränarsteget, en satsning på lokala ledare som vi i FBC Kalmarsund nu gör med extra fokus på unga ledare. Alla ledare i vår förening och i andra föreningar är välkomna, denna utvecklingsmiljö är likt Steget kostnadsfri.

Information med anledning av Covid-19

Kom ombytt och träningsredo, omklädningsrum används inte. Tvätta händer inför och efter träning. Stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom/förkylning.

Vid frågor, kontakta [email protected]