Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Viktor Gustafsson ny assisterande tränare i herrlaget

8 april 2020 17:00
herr

FBC Kalmarsund säger varmt välkommen till Viktor Gustavsson som blir assisterande tränare bredvid Alexander Brinkmann i herrlaget kommande säsong. Viktor kommer senast från Lagan IBK där han var huvudtränare för deras allsvenska herrlag.


Viktor Gustafsson säger följande om att skriva på för FBC Kalmarsund:

"Jag är väldigt nöjd efter mitt beslut att tillhöra Kalmarsund framöver. Jag känner en trygghet och god känsla det känns verkligen som att jag har fattat rätt beslut. Det känns mer och mer rätt för varje timme efter att jag har haft diskussioner med Alexander Brinkmann och Adam Kallenberg."

"Jag upplever att FBC Kalmarsund är en förening som har tagit ett par kliv senaste åren och gjort en resa, men samtidigt är en hungrig förening som vill vidare även om de har tagit sig en bra bit mot toppen. Det är attraherande och det matchar med min egna ambition, att tävla mot och mäta sig med de bästa. Det ska bli kul att vara med på den resan."

Han bildar alltså tränarpar med Alexander Brinkmann framöver.

"Det ska bli kul att jobba med en jämnårig som är från samma innebandygeneration. Så långt vi har kommit i diskussionerna så har vi en samsyn och komplettera varandra bra. Jag försöker vara både analytisk och att bidra med energi till laget. Min känsla är att vi kommer att jobba väldigt bra ihop i framtiden"

Alexander Brinkmann säger följande om sin nya kollega:

"Det känns fantastiskt. Det har känts jättebra från att den gången vi pratade första gången, och den känslan har växt ju mer vi har pratat. Min uppfattning är hittils att vi föstår varandra väldigt bra, men utan att vara så pass lika att vi inte kan komplettera varandra."

Vi säger varmt välkommen till FBC Kalmarsund, Viktor Gustavsson!