Söndag
14 Jan 2 matcher
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Finalen i Svenska Cupen spelas i SBB Arena

27 januari 2023 16:30
SVENSKA CUPEN

Finalen i Svenska Cupen kommer att spelas i Kalmar och SBB Arena torsdagen den 23 februari. Sedan tidigare står det klart att motståndarna blir de regerande svenska mästarna IBF Falun.


Så sent som i onsdags slog FBC Kalmarsund ut den stora rivalen Växjö i den avgörande semifinalmatchen i Svenska Cupen. Trots att Kalmarsund saknade flera tongivande spelare kunde laget vinna matchen med 3-2. I finalen väntar en repris av förra säsongens SM-final, då IBF Falun står som motståndare.

Under torsdagseftermiddagen meddelade Svenska Innebandyförbundet att FBC Kalmarsund kommer stå som arrangör av finalen. Det står klart efter att förbundet behandlat båda föreningarnas ansökningar om arrangörsskapet. Det betyder att finalen kommer spelas i Kalmar och SBB Arena.

"Vi har fått in mycket bra underlag från båda klubbarna och det har varit ett svårt val. Det är många olika faktorer som spelat in, till slut föll valet på att FBC Kalmarsund blir de som får arrangera finalen. Svenska Cupen har väckt stort intresse bland de deltagande klubbarna och vi ser fram emot en spännande final framför välbesökta läktare" säger Stefan Jonasson, marknads-och arrangemangschef på Svensk Innebandyförbundet.

Finalen mellan FBC Kalmarsund och IBF Falun spelas torsdagen den 23 februari i SBB Arena. Mer information om biljetter kommer under nästa vecka.