Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Isabel Aravena och FBC Kalmarsund förlänger kontraktet

29 april 2021 17:00
dam

Isabel Aravena och FBC Kalmarsund är överens om ett nytt tvåårsavtal. 2015 kom hon till FBC Kalmarsund från moderklubben CL98 och har spelat 21 tävlingsmatcher för klubben. "Jag har fått bra stöd och förtroende från klubben och jag vill ge tillbaka med bra prestationer", säger hon om beslutet att förlänga kontraktet.


"Jag har valt att förlänga för att jag älskar att spela innebandy och FBC Kalmarsund är den optimala klubben för mig att göra det i. Jag är bara i början av min karriär så jag är ivrig på att utvecklas vidare och se hur långt jag kan gå. Jag har fått bra stöd och förtroende från klubben och jag vill ge tillbaka med bra prestationer", säger Isabel Aravena själv om sitt beslut att skriva nytt kontrakt.

Förra säsongen blev bara fem matcher lång, där allsvenskan efter det pausades och sedan avslutades. Aravena fick en fin start på säsongen och gjorde tre mål innan säsongen avbröts:

"Jag tyckte det började bra i höstas med de fem matcher vi hann spela. Efter det har det mest varit en lång väntan på att få börja spela igen och det har blivit en del egenträning där motivationen har satts på spel, men jag tycker ändå att vi i laget har haft bra träningar där vi visar att vi inte tänker ge upp. Jag saknar självklart matcherna och publiken jättemycket och hoppas på att vi snart kan komma tillbaka till seriespelet"

Vad har du för mål i framtiden med laget och för din egna del?

Självklart är målet att ta laget till SSL och jag tycker att vi har de förutsättningar som krävs för att göra det. Jag själv vill utveckla mitt spel och se hur långt jag kan komma. Jag kommer bidra med det jag är bra på för att vi ska ta oss dit vi vill. Alla i laget har samma mål och då blir det roligare att jobba tillsammans - vi har alla förutsättningar man kan behöva. Får vi bara komma igång igen på riktigt och spela vårt spel och få in våra nyförvärv på bästa sätt har vi alla chanser att avancera till SSL, tror jag", avslutar hon.

Alexander Brinkmann, sportchef för damlaget i FBC Kalmarsund, om Isabel Aravena:

"Isabel är en kraftfull spelare som på planen går i täten för de vi vill åstadkomma - attack och aggressivitet i såväl försvars- som anfallsspel. När vi nu påbörjar en ny resa tillsammans i jakten på SSL och slutspelsplatser är vi övertygade om att Isabel kan vara en drivande spelare hela vägen."