Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Kalmarsund
KAL

Viktor Gustavsson inför SSL-premiären

4 oktober 2020 09:37
Herr

Äntligen drar det igång! Idag klockan 15:00 tekar herrarna igång säsongen 2020/2021 på bortaplan mot Höllvikens IBF.


Vi har alla väntat länge men nu är det alltså återigen dags för FBC Kalmarsund att spela SSL-innebandy, och herrlaget är taggade till tänderna för att få med sig tre poäng hem från Skåne.

Någon som med all säkerhet är lite mer taggad än många andra är vår nya assisterande tränare Viktor Gustavsson som säger såhär om dagens tillställning:

"Väldigt skönt att äntligen få kicka igång säsongen efter en lång vår och sommar som har präglats av en pandemi som skapat frågor och ovisshet. Vi åker till Höllviken med en trupp som sett väldigt spelsugna ut de senaste veckorna och vi känns verkligen redo att börja kriga om poängen. Truppmässigt så rehabiliterar Kalle Bending fortfarande sin skada han åkte på mot Mullsjö. I övrigt finns samtliga tillgängliga för spel även om vi väljer att matcha några spelare i H1 (William Almlöf, Adam Nilsson och Albin Jakobsson) under lördagen istället för att få full matchtid."

"Vi förväntar oss en match nere i Höllviken där vi kommer få äga mycket boll och ett hemmalag som vill dra ner på tempot och utnyttja våra misstag med vassa omställningar. Därför kommer det bli viktigt att vi får se ett FBC med stor hunger för att skapa hög intensitet i matchen, vilket vi hoppas ska leda till många situationer, dueller och målchanser där vi ska vara starkast."

Matchen ser ni på Expressen och Barometern med start 15:00.