Onsdag
23 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Torsdag
07 Apr 2 matcher
Lördag
09 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Måndag
18 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Meriterad tränare klar för nya damsatsningen

17 maj 2022 18:16
dam

André Jernberg blir ny huvudtränare för FBC Kalmarsunds nystartade lag i Division 2 och Juniorallsvenskan och påbörjar sin tjänst i augusti.


André Jernberg har under de två senaste säsongerna varit assisterande tränare för Team Thorengruppens damlag som tog SM-guld så sent som för en månad sedan. Jernberg har också stor erfarenhet av juniorinnebandy och har tagit lag till innebandyfesten flertalet gånger. Senaste gången med IKSU Ungdom, där det även blev SM-guld i F17-klassen.

"Föreningen är otroligt nöjda med att ha lyckats värva en så kompetent tränare som André till oss, då han är en erkänt duktig talangutvecklare, vilket ligger helt i linje med den verksamhet som vi vill bygga hos oss" säger Christoffer Suominen som ansvarar för föreningens ungdomsverksamhet.

"Vi kommer, med André hos oss, även implementera den nya cyan-blåa tråden, vilket ska generera i att fler unga spelare från egna led kan ta klivet upp till elitlaget, men även säkerställa att vi får spelare att fortsätta spela innebandy utifrån sina förutsättningar" fortsätter Suominen.

Jernberg ansluter till FBC Kalmarsund i augusti och kommer att ha övergripande ansvar för föreningens nystartade damlag i Division 2 och i Juniorallsvenskan.

Vi välkomnar André till FBC Kalmarsund och ser redan fram emot säsongen 2022/2023.