Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Julia Zachrisson till FBC Kalmarsund på dubbellicens

1 februari 2021 18:00
dam

I väntan på besked om den fortsatta säsongen för allsvenskan och därmed för FBC Kalmarsunds damlag från Svenska Innebandyförbundet har FBC Kalmarsund och Täby FC IBK i SSL kommit överens om en dubbellicens för vänsterforwarden Julia Zachrisson.


Denna säsong har det blivit 2 mål på 15 matcher i Svenska Superligan med Täby FC IBK för 19-åriga Julia Zachrisson. Täby FC är hennes moderklubb, där hon spelade innan hon spenderade tre år på riksinnebandygymnasiet i Umeå.

Under tiden på RIG och spel i allsvenskan norra var Zachrisson en framstående spelare, och gjorde hela 73 mål under sina sista två säsonger där. Hon blev poängligavinnare i allsvenskan norra både 2018/19 och 2019/20.

Då det i nuläget inte är bestämt om eller när allsvenskan återupptas återstår det att se om eller när Zachrisson kan vara aktuell för spel i FBC Kalmarsund.

"I hopp om att allsvenskan kommer att starta upp igen så försöker vi förbereda oss och se till att truppen är så stark som möjligt. Julia är en spelare vi var i kontakt med inför denna säsongen, men som då valde Täby FC IBK och spel i SSL. Hon besitter en spets i sitt spel, främst ett poängspel vi tycker om. Täby FC IBK går självklart i första hand men skulle chansen dyka upp för spel med FBC Kalmarsund så har vi sett till att den finns", säger Patrik Klockare Bäck, sportdirektör i FBC Kalmarsund.