Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Nytt tvåårskontrakt med Hilma Liebgott

30 januari 2023 11:00
dam

FBC Kalmarsund har förlängt med anfallstalangen Hilma Liebgott. Det nya kontraktet sträcker sig över de två kommande säsongerna.


"Det känns bra, det var det här jag ville och hoppades på att föreningen också ville. Så det känns bra att det var ömsesidigt. Det känns jätteskönt att det är klart nu, framför allt med tanke på att jag inte vet exakt när jag kan vara tillbaka." säger Liebgott om förlängningen.

Under försäsongen sommaren 2021 var olyckan framme och Liebgott råkade ut för en korsbansskada som har hållit henna borta från innebandyn under en längre tid.

"Det har varit tufft såklart. Jag var ju på väg tillbaka och körde fysträningen nu i somras tillsammans med laget. Men jag åkte på en meniskskada ganska snabbt. Så det var tufft att jag inte hann komma tillbaka helt innan jag åkte på nästa skada. Annars har det gått ganska bra och motivationen att ta sig tillbaka har hela tiden varit hög även om jag har fått dippar ibland." berättar Liebgott om sin knäskada.

"Jag gillar satsningen som föreningen gör och att jag har missat en stor del av resan gör att jag vill vara med och bidra på planen och inte bara från sidan. I och med att jag har varit skadad så länge vill jag ge det här en chans." avslutar Liebgott.

Vi ser fram emot två nya år med Hilma Liebgott och hoppas att hon är tillbaka på planen snart igen.