Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Tisdag
15 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match

FBC Kalmarsund förstärker organisationen!

1 maj 2019 12:00

Albin Skur som de två senaste säsongerna har jobbat med sociala medier och kommunikation i Endre IF är klar för FBC Kalmarsund. Albin kommer i FBC Kalmarsund att ansvara för digitala medier, satsning på rörlig bild och kommunikation.


-Jag har varit i föreningen i två år, två händelserika år där föreningen tagit stora kliv på många plan. På vissa plan har vi inte kommit så långt som jag personligen önskat, men nu växlar vi upp ytterligare vilket kommer att märkas. Ett område där vi ligger efter är digitala medier och rörlig bild där vi nu som föreningen vill göra en förflyttning och ta en annan position på marknaden. I den processen är rekryteringen av Skur en viktig pusselbit säger Per Viberg klubbchef i FBC Kalmarsund.

Albin kommer att ansvara för digitala medier, satsning på rörlig bild och kommunikation så som t ex kommunikation av nyheter och pressmeddelanden.

-Vi kommer att göra en storsatsning med intervjuer, hemma hos reportage med spelare och partners, arenastudio samt en tydlig profil i alla digitala kanaler. Man kommer att få möjlighet att lära känna våra spelare och parters bättre helt enkelt. Satsning kommer att ledas av Skur som idag är en härlig profil inom innebandyn med bland annat podden innebandysurr fortsätter Viberg.

Albin Skur om valet av FBC Kalmarsund: ”FBC Kalmarsund känns som en förening med framtiden för sig - en förening med höga ambitioner, inom flera områden, både sportsligt och i organisationen. Jag fick ett väldigt gott intryck när jag var på besök och klubbchef Viberg har presenterat en intressant roll för mig, där han har identifierat en förbättringspotential hos föreningen. Jag vill se till att höja intresset kring föreningen genom att se till att lagen syns med ökad frekvens och kvalitet både i egna kanaler, och även övrig media”

-Att knyta Albin Skur till oss med den utveckling vi har i föreningen samt att vi under slutet av 2019 flyttar in i KIFAB Arena känns som ett naturligt steg. Vi vill ligga i framkant på alla plan och media och kommunikation blir allt viktigare för en modern förening avslutar Viberg.

FBC Kalmarsund hälsar Albin varmt välkommen till Kalmar och Öland.