Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Johannes Henricsson förstärker damlagets ledarstab

3 april 2020 09:00
Dam

Viktor Sheffield skrev nyligen på ett treårskontrakt med FBC Kalmarsund som huvudtränare. Nu står det klart att Johannes Henricsson ansluter och blir den som tillsammans med Sheffield kommer att leda laget framöver. Henricsson kommer närmast från Stenåsa-Sandby-Gårdby IFs damlag i division 1.


Så här säger Johannes själv om sitt nya uppdrag:

"Jag förväntar mig en spännande utmaning med högt ställda krav. Jag har fått en otroligt bra bild utav det kommande samarbetet med Viktor Sheffield där vi kompletterar varandra och tänker väldigt lika i många aspekter. Jag ser även en tydlig röd linje kring hur FBC Kalmarsund väljer att arbeta organisatoriskt för att kunna ta sig framåt och uppåt, det kittlar otroligt att sätta igång ordentligt nu."

Adam Kallenberg i elitkommittén är nöjd med rekryteringen.

"Att föreningen stärker upp ledarstaben med en ambitiös och målmedveten människa som dessutom har en tydlig bild av vad han vill tillföra sporten innebandy gör oss än mer glada över Johannes beslut att fortsätta sin tränarkarriär hos oss i FBC Kalmarsund. I Johannes får vi en tränare som har en tydlig bild av vad han vill uppnå med innebandyn. Tillsammans med Viktor kommer han utgöra ena delen i en kompetent duo som skall lotsa damerna mot SSL."