Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

CL98IC och FBC Kalmarsund är överens om dubbellicens för Jonathan Karlberg

21 januari 2022 11:46
herr

Jonathan Karlberg har under säsongen hittills producerat 34 poäng (19+15) på 13 matcher i Division 1 Östra Götaland för CL98IC. Med dubbellicensen kommer Karlberg kunna representera båda klubbarna fram till 28 februari.


Viktor Gustavsson, tränare i FBC Kalmarsund:

"Mycket spännande att få in Jonathan till oss. Den i mina ögon bästa offensiva spelaren i regionen just nu, som inte varit i SSL. Handlederna och spelförståelsen som han sitter inne på får man gräva djupt efter även på högsta nivå. Vi har haft en plan att ställa en fråga om Jonathan redan innan Max Källerteg lämnade oss, men nu blev timingen perfekt då vi är i behov av ett högerfattat alternativ framåt. Vi tackar CL98 för ett gott samarbete och ser mycket fram emot att se vad Jonathan kan leverera på yttersta elitnivå hos oss."

Johan Wittberg, verksamhetsutvecklare i CL98:

"Det är såklart roligt att Jonathan får chansen i SSL och han är så väl värd den då han tillhör Division 1:s bästa spelare. Att en spelare som gått genom alla leden i CL98 får denna möjligheten hoppas jag motiverar våra övriga spelare och ungdomar att chansen finns om man gör det bra hos oss. Sedan har vi själva satt oss i ett bra läge i tabellen inför slutspurten och går såklart för en kvalplats, så vi kommer att ha en tät dialog om när och hur mycket Jonathan ska vara en del av FBC Kalmarsunds matcher"