Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Se alla SSL-matcher – och stötta klubben

21 september 2020 18:35
herr

Nu är det snart äntligen SSL-säsong och alla matcher med FBC Kalmarsund kommer att sändas på Barometern.se och SportExpressen Play. Nu har du som supporter chansen att se hela ditt lags SSL-säsong – och samtidigt stötta ditt favoritlag.


Välj det alternativ som passar dig bäst:

  1. Bli prenumerant på Barometern.se, där du kan se alla matcher med Kalmarsund och läsa allt som skrivs om laget och all annan journalistik som Barometern-OT gör. Du tecknar en digital plus-prenumeration som gäller sju månader för 799 kronor (ordinarie pris 1253 kr) – där en del av dina pengar går direkt till ditt favoritlag. För att ta del av erbjudandet så klicka här:

  2. Bli kund på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se). Då ingår alla matcher med alla lag i SSL, plus all annan sport som sänds där. Om du tecknar ett abonnemang på SportExpressen Play för 1 995 kronor så gäller det hela säsongen (till och med 30 april 2021) – där en del av dina pengar går direkt till ditt favoritlag. För att teckna det erbjudandet så klicka på länken här:

Erbjudandet går att teckna till och med 30 november och erbjudandet gäller endast nya kunder. Oavsett vilket alternativ du väljer så stöttar du din klubb med lika mycket. Så passa på att redan nu säkra ditt abonnemang och hjälp din favoritklubb!

Observera att på barometern.se ser du enbart matcherna med Kalmarsund. Är du redan prenumerant hos Barometern-OT så ingår matcherna i din prenumeration.

På SportExpressen Play ser du alla matcher i SSL. Barometern-OT och SportExpressen Play är två olika tjänster som kräver olika inlogg och abonnemang.

Har du frågor kring prenumerationen på Barometern, kontakta kundcenter.barometern.se Har du frågor kring SportExpressen Play kontakta [email protected]