Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Förändringar i organisationen kring damlaget

10 september 2019 12:54
dam

"Vi har valt att omorganisera oss, då vi tror att detta är ett effektivt sätt att jobba med sportsliga frågor i . Detta innebär att vi nu skrotar den klassiska sportchefsrollen även på damsidan, och istället kommer att ha en sportkommitté", säger Per Viberg, klubbchef i FBC Kalmarsund.


Sandra Ohlson är från den 1:a september anställd i föreningen och kommer som ytterst ansvarig leda arbetet i den nystartade kommittén.

Förutom Sandra består elitkommittén till en början även av föreningens klubbchef Per Viberg och Jessica Fivelstedt från styrelsen som kommer att ha ansvaret för budget och uppföljning.

Ansvar för scouting och rekryteringar kommer framöver att ligga på ledningen för respektive lag, men förhandling och kontraktsskrivning samt arbetsgivaransvar för spelare och ledare ligger på elitkommittén.

"Detta är ett naturligt steg då vi i praktiken skrotade sportchefsrollen på herrsidan redan under säsongen 2017/18 och nu tar steget fullt ut för att få ihop en helhet i elit. Vi tror på att jobba likadant både på herr- och damsidan."

FBC Kalmarsund vill tacka André Piechowicz för hans insatser kring damerna under lång tid, insatser som betytt mycket för föreningen. Hans nya uppdrag blir att vara verksam kring arrangemanget på herrlagets hemmamatcher.

Säsongssstarten närmar sig - boka biljetter här!